Välling & så’nt

I går tränade Catla på att “umgås” med kopplet, det vill säga det fanns där medan hon roade sig med annat.

 

Jaa, vad ska jag säga? Jag har egentligen hur mycket som helst att blogga om, MEN som utarbetad småbarnsförälder (välling ska kokas, mat ska beredas, bebis ska göra ifrån sig osv osv) så är det orken som brister. Eller nå’t! Det KAN ju även vara så enkelt att jag har en massa annat mys för mig 🙂

Utöver valp- och kattpyssel så händer det inte mycket just nu. Mitt & Tommies fokus ligger till fullo på vår alldeles underbara lilla familj (vilka gener vi måste ha! 😉 ) och det finns varken någon riktig lust eller energi över till något annat. Snacka om att ha det bra, att “bara” vara och kunna njuta på det här sättet är inte alla förunnat…

I detta nu ligger hemmets minsting & Bus och sussar medan jag & Tommie pustar ut i soffan och bara ler. Hääärligt!

/ Storkelina – hönsmamman

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.