Friluftsliv i norr

I fredags åkte jag, Tommie & Catla upp till Hjoggböle (ett par mil utanför centrala Skellefteå) för att tillbringa helgen hos Catlas uppfödare. Jodå, på lördagen var det dags för “valpträff” (somliga var valpar för mer än fem år sedan) vilket innebar hundträning, hundsnack, hundlek & en massa god mat. En supertrevlig och lärorik helg, och vi ser redan fram emot nästa om sisådär en två år 🙂

Nu är klockan strax efter elva, och vi har hunnit vara hemma ett par timmar. Bus, som hade pysslats om av grannarna, mötte oss så snart vi hade parkerat bilen och vi kände oss härligt efterlängtade. Och trots att Catla har lekt med hundar hela helgen så märktes det tydligt hur nöjd hon var med att återse sin kattvän = supersött!

 

Ett par dagars vistelse i Hjoggböle innebar en underbar naturupplevelse.

Tommie & Catla håller koll såväl på de andra hundägarna som på uppfödaren/kursledaren Ann-Britt.

Ann-Britt förbereder Tommie & Catla för deras första uppgift i spårskogen.

Förutom en viss Storkelina så ser vi lilla Catla, Mimmi samt sonen Alfons (liggande).

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.