Riktig hösthelg

I går var det ett lass på sju grabbar (den finaste hette Tommie ) som körde cross på en av granngården Annelunds åkrar. Själv valde jag, trots höstrusket, att ta plats i den fyra man & tre hundar stora publiken och det var väl vackert så. Hursomhelst, crossåkandet följdes för somliga av oss av grillning (säsongens sista?) och en riktigt trevlig kväll. Härligt! 🙂

I morse var både jag & Tommie uppe i skaplig tid, så det var alltså bara de fyrbenta som i vanlig ordning agerade sjusovare. När Bus & Catla väl behagade stiga upp så blev det dock röjigt värre, för de två leker verkligen så att tussarna ryker (nja, inte bokstavligt kanske 😉 ).

Nu har myssoffan intagits för kvällen men innan dess så var jag & Tommie ute i skogen och spårade lite med Catla. Jättekul övning, som vi testade första gången under förra helgens valpträff uppe i norr och Catla var såklart bländande duktig.

 

Lille Max passade på att klappa Catla medan han agerade crosspublik.

Mera publik: Rulle, den evigt pausande Tommie & Jejje.

Så här lång tunga fick Annelundsgästen Carla när hon spanade in gårdens två marsvin.

Christian i fiiiina Blake Baggett-tröjan.

Jejje, Gusten & Anna som till vardags pussar…

… på den rödtröjade Mackan.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.