BusHörnan

Det är inte sällan matte försöker skydda mig från den vilda valpen här hemma, men vad matte inte har förstått är att det faktiskt är JAG som har bäst pli av oss alla på den lilla. Jodå, jag låter förvisso valpsingen hållas både länge och väl MEN bara så länge jag själv har lust. När JAG har lekt färdigt så har VI lekt färdigt = hur enkelt som helst 🙂

 

Matte säger att Catla har blivit stor och gillar därför inte att hon vältrar sig över mig, men…

… det är ju bara att lägga henne på rygg OCH…

… se till att hon stannar i den positionen.

När valpsingen har lugnat ner sig så får hon mer än gärna putsa på mig lite grann.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”BusHörnan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.