Lördagsmix

storkelina;helena sundström storck

 

I går efter jobbet tittade Jejje förbi, och med sig hade hon både pizza och kakor som gick åt i en rasande fart. Gott var det hursomhelst, och utöver att smaska i oss onyttigheter och slurpa i oss kaffe så hann vi faktiskt med en massa intressant snack också. Jodå, vi avhandlade allehanda viktigheter och en av dem var kostens inverkan på våra fyrbenta.

När Jejje var avklarad (typ 😉 ) så tog jag & Catla en promenad bort till Gandhi och gänget i Rävsvad. Även Camilla & lilla Vera kom dit, så här blidde det alltså ytterligare en massa intensivt men trevligt umgänge 🙂 Kvällen blev sedan av det extremt stillsamma slaget = jag, Tommie & våra mysdjur huserade i soffan med ett varsitt glas cola (jag & Tommie) och ett stycke TV att titta på (samtliga). Skönt!

I dag hade jag ett enda mål i sikte, och det var att få en klipptid. Jag & Tommie åkte således till Tierp där det finns ett antal frisörer, men dessvärre ingen som hade tid att klippa mig 🙁 Efter det totalt oengagerade bemötande jag fick av flera av frisörerna kommer jag för övrigt ALDRIG att klippa mig på en salong i Tierp. Nix, Våla eller Uppsala får det bli! Just denna gång löste jag dock mitt hårdilemma på annat sätt = “gamla” hederliga Camilla var fantastisk nog att avbryta sina flyttbestyr för att sätta saxen i mig (eller nå’t). Tack!!!

/ Storkelina – från en soffa någonstans i världen

P.S. De konstnärliga bilderna ovan togs efter Camillas ingrepp i mitt hår, och det syns faktiskt att jag denna gång blev av med några välbehövliga centimeter. D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *