Hockey & konferens

Suddiga SSK-spelare i Gränby Ishall.

Fram tills för några år sedan såg jag & Tommie alla SSK:s hemmamatcher samt en hel del bortamatcher, men detta ändrades drastiskt när vi köpte den sommarstuga som sedermera blev vårt permanentboende. Nu är det helt andra tider, så i onsdags när vi var och såg mötet mellan Almtuna och SSK så var det vår första match för säsongen och detta i allsvenskans 12:e (!) spelomgång. Superkul var det hursomhelst, och matchen slutade (trots mediokert spel…) med SSK-seger 🙂

De senaste dagarna har jag spenderat med jobbet på Körunda Golf & Konferenshotell, och det var både givande (arbetsmässigt!) och roligt. Det gamla talesättet “borta bra men hemma bäst” får dock summera det hela, för den verkliga höjdpunkten var trots allt att få komma hem till Tommie, Bus, Catla & Ömer

Nu sitter jag i soffan och har det finfint, och det tänker jag fortsätta med. Är en smula trött efter konferensen, och jag kan faktiskt inte förstå varför min arbetsgivare ska envisas med att lägga in en massa tuffa nattaktiviteter på schemat. Eller hur det nu var 😉

/ Storkelina – nöjd och belåten

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.