Jordnära och storstad

I går var jag, Tommie & Catla nere i Uppsala för att besöka Jordnära Hund – ett hunddagis/nattis med miljön i fokus. För närvarande så har vi förvisso vår eminenta dagmatte Jejje, men så småningom så ska hon iväg på praktik (sjuksköterskestudier pågår) och även oavsett det så behöver vi ha alternativa lösningar. Vi kan ju inte alltid förlita oss på att mammor, barnlediga väninnor eller grannar ska ställa upp.

I förmiddags packade vi ihop oss i bilen (alla utom Bus & Ömer då) och åkte ner till Stockholm. Först var vi hos mamma och fikade, pratade och fiskade upp två par längdåkningsskidor och därefter åkte vi (även mamsen) till bonusbrorsonen Danne & hans Maria för inflyttningskalas. En supertrevlig dag och det var verkligen jättekul träffa Dannes sambo för första gången 🙂 Öööh, jo det var faktiskt kul att träffa dig med Danne! 😉

När vi kom hem så protesterade Catla mot storstadslivet genom att fånga sin första, livs levande sork. Tidigare så har hon “bara” ärvt Busans gnagare, men nu visade hon att hon minsann kan själv. Vem som lärt henne att jaga? Ja, inte var det jag i alla fall…

/ Storkelina – söndagsnöjd

Lilla Catla poserade snällt på mammas sprillans nya balkong.

Även mamma kunde tänka sig att vara med på bild liksom…

… familjens senaste nytillskott: Maria.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.