Favorit i repris

Med anledning av Carl-Erik Anderssons kommentar (se “Senaste kommentarer”), och för att ge substans till denna, så publiceras härmed en repris från den 28 november 2010:

Listjärn 001

 

När den framgångsrike kallblodstravaren Listjärn skulle pensioneras vid årsskiftet 1992-93 fick jag i uppdrag att göra ett hederspris till uppfödare och ägare. Inspirerad av allt det jobb jag lade ner i samband med detta målade jag också en tavla för “eget bruk” (se ovan). Denna har till och från hängt på diverse väggar under åren, men då jag plötsligt behövde ramen för ett annat och tämligen akut ändamål så åkte den ner. Inget ont som inte har något gott med sig dock, för när målningen ändå var ramlös så kunde jag ju passa på att pula in den i scannern. Den gamle kämpen Listjärn tar därmed nu plats, i målad form, även i cyberrymden.

/ Storkelina – konstnären

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.