Kryddor & så’nt

bostonterrier;6 månader;valp;polarskäggets charmiga catla

Catla poserade snällt mot den för ändamålet riggade bakgrunden.

 

På den nytagna bilden ovan ser ni vår fina lilla Catla, nu drygt 6 månader gammal. I går skickade jag just detta foto till såväl Catlas uppfödare som till ägaren av Catlas pappa OCH de tycker båda att hon är en mycket god representant för rasen. SÅ kul och jag blir så stolt, för även om jag & Tommie tycker att hon är finaste vovven i världen så är det ju kul om det är flera som tycker likadant 🙂

I måndags eftermiddag så liftade jag med Cicci & Wilma till Camilla och hästarna i Buckarby. Där blidde det fika, en massa tjatter och högtflygande planer på bak- och pysselkvällar. Jag ser verkligen fram emot de sistnämnda, så nu gäller det bara att få ändorna ur vagnen också 😉

I går kväll läste jag i en tidning om en massa kryddor och deras påstådda positiva hälsoeffekter, och detta medförde i sin tur att jag i dag intog en drink med följande ingredienser: En gnutta vatten, ingefära, kanel, chilipulver, timjan, vitlök & gurkmeja. Om det smakade bra?! Verkligen inte, men det slank ner ändå… 🙁

Nu ska jag soffmysa och ladda inför morgondagens arbete i huvudstaden så ha det gott!

/ Storkelina – den välkryddade

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.