BusHörnan

Jaha, då var det dags igen. Fast egentligen hade jag planer på att strejka, för matte bara klagar och gnäller 🙁 Jo, hon tjatar om att det är “omöjligt att få några roliga bilder” på mig för att jag bara ligger och jäser och inte gör något men HALLÅ liksom – jag har ju till och med bildbevis på att jag är ute och rör mig JÄTTEMYCKET. Och inte kan väl jag hjälpa att jag är så väl maskerad i snön så att matte inte ser mig? Nä, skaffa brillor vet ja!

När jag INTE är ute och jagar massor (utan att synas då 😉 ) så ligger jag inte heller på latsidan, för det finns ju faktiskt en hel del att ta tag i även inne i den stooora röda trälådan. Ödlan ska passas (så att jag inte missar om han rymmer :-P), den rena tvätten ska pressas, hundvalpen ska tuktas och husses & mattes händer ska stretchas (kattklappning är en bra övning). Och sist men inte minst: Jag har ju ett tungt ansvar när det gäller att se till att lagret med kattmat inte blir alltför skrymmande.

Nu, efter en dag av stenhårt arbete, ska jag chockera omgivningen genom att unna mig en stunds vila på nå’t mjukt och fint ställe. Alltså, mjau så länge!

 

Här ser ni tydligt att jag inte alls ligger och latar mig och…

… här ser ni hur jag jobbar hårt med att pressa tvätten.

 

 

2 svar på ”BusHörnan

  1. Men du Bus, om matte (eller någon annan för den delen) inte tror på att du är ute så mycket som du är så be om att få på dig tomteluvan. Den passar du jättebra i!!! Kram /G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *