Svårt göra rätt

 

Jaha, och så är jag då tokförkyld IGEN… 🙁 Oerhört frustrerande och på nå’t vis helt omöjligt att göra rätt, för stannar man hemma från jobbet så är man en vek svikare (mina egna ord!) och går man och jobbar trots sjukdom så är man en usel smittspridare. Just denna gång hade jag dock inget större val, för med feber så har jag varit sängliggande precis hela dagen och jag kan faktiskt inte ens minnas när det hände senast.

Just när det gäller det där med att vara smittbärare/spridare så vet jag att många ger blanka fasen i den biten, och jag kan erkänna att även jag har gjort det många gånger. Nu när min mamma är svårt sjuk har jag dock blivit brutalt medveten om hur allvarliga konsekvenser en till synes banal förkylning kan få för henne (och många, många andra), och då tänker man plötsligt om. Hur mycket det hjälper kan man naturligtvis bara sia om, för baciller och virus finns ju precis överallt MEN det känns ju bra om åtminstone mina basselusker håller sig hemma när de är som mest aggressiva.

Nu ska jag snörvla och hosta vidare, så ha det fint och på återhörande!

/ Storkelina – er rapportör från sjukstugan

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Svårt göra rätt

  1. Nu är du så där klok igen! Såklart att man ska vara hemma när man är sjuk även om det är bland det tråkigaste som finns.

    Å’ du, kattskinn runt halsen är jättebra så knyt fast Bus!!!

    Pigga på dig, kram /G

  2. Gunilla >> Hm, Bus ville inte alls att jag skulle knyta fast henne… 😉 Hon fick vara lös i stället! Snorar & hostar vidare, men kram på dig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.