Finbesök & så’nt

Jenny, Catla, Johannes & Bessie (delvis under bordet då’ra).

 

Under lördagen hade jag & Tommie besök av paret Jenny & Johannes samt deras söta bostonterriertjej Bessie. Lilla Bessie är inte bara länsgranne utan även Catlas moster, och i går var första mötet dem emellan. Det hela avlöpte fantastiskt väl, faktiskt så väl att Bessie den 3 februari kommer för att stanna i 3½ veckor. Kul! 🙂

Under gårdagskvällen bar det av till Annelund där det bjöds på Tacos och några timmars prat, men sedan var det dags för ett gäng trötta själar att krypa till kojs. Det är rackarn’s vad lite hundbus (undertecknad & Tommie), en dag i Uppsala (Jejje) och crossåkande (tokarna Christian & Dick) tar på krafterna…

I dag har jag & Tommie tagit det härligt söndagslugnt, och inte ens den efterlängtade söndagspromenaden blev av. Det ska dock sägas att just det sistnämnda inte hade med oss tvåbenta att göra. Nix, det var faktiskt lilla Catla som var heeelt slut efter gårdagens bravader… Hursomhelst, denna dag har inte bjudit på mycket annat än mys i TV-soffan, uppvärmda rester (smarrig lasagne 😛 ), telefontjatter med mamsen och en hel massa QuizKamps– och Wordfeudspel (via telefonen då) och det var JÄTTESKÖNT.

/ Storkelina – attackerad av latmasken

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.