Skitdag men toppenfika

I morse åkte jag hemifrån kl 05.25 och redan kl 09.41 var jag hemma igen. Kort arbetsdag? Nä, så långt som till jobbet kom jag dessvärre aldrig men jag hade i alla fall det högst tvivelaktiga nöjet att tillbringa 1 timme och 40 minuter på tågstationen i Uppsala. Det började lite “snyggt” med upprepade meddelanden om förseningar för att slutligen övergå i meddelanden om inställda tåg. Då det inte fanns någon som helst prognos om när tågen skulle börja gå igen kändes läget tämligen hopplöst, att stå och frysa med värkande rygg tillhör inte mina favoritgrenar 🙁 Konfererade således (telefonledes då) med min chef innan det bar åter hemåt = Upptåget mot Tierp.

Väl i Tierp väntade jag in VÄRLDENS SNÄLLASTE Camilla som kom åkande från Buckarby för att köra hem undertecknad, och medan jag väntade så fikade jag på för mig nya Konditori Royal. Det sistnämnda var en underbar upplevelse, för den ost- och skinkmacka med cappuccino som intogs var sannolikt bäst i hela världen och inte bara för att jag var köldskadad. Nix, Royal var/är ett riktigt fräscht och trevligt fik som förtjänar att besökas igen och igen 😛

Hursomhelst, 4 timmar och 16 minuter efter morgonens avfärd hemifrån så var jag ÄNTLIGEN hemma och då smaskade jag i mig en supersmarrig semla (också från Konditori Royal). Sedan? Ett par timmars vila innan det var dags att köra ett fyratimmars-jobba-hemifrån-pass.

/ Storkelina

 

En dag som denna så var det här en underbart…

 

… härlig syn!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *