Födelsedag & så’nt

Jaha, då var det dags att lägga ytterligare ett år till samlingen och jag har därmed skrapat ihop en rätt ansenlig “hög” (med år alltså! 😉 ) Något  firande att tala om har det inte blivit men med gårdagskvällens trevliga middag med maken, dagens presenter(från finaste Tommie & brevledes från bästa storasyster med familj) samt en hel massa samtal och sms så känner jag mig i alla fall mer än ihågkommen! Kommer dessutom att ha nöjet att fira vidare med mamsen och lite annan familj så småningom 🙂

I gårdagens inlägg så berättade jag om mitt & Tommies restaurangbesök i Våla, och jag nämnde även en dam vid namn Alma = en av regionens 13-åringar. Gissa hur fantastiskt glad och stolt jag blev när jag i förmiddags kikade in på Almas blogg www.pponnysmurf.blogg.se och fick läsa nedanstående:

“jag började prata med tjejen. Hon var verkligen öppen och glad och hade massa frågor. Typ vad jag ville göra efter gymnasiet och sånt, att man ska satsa på sina drömmar men leva lyckligt och för kärleken osv. Sedan kom vi in på hästar då hon jobbade inom travsporten och gillade att rida. Men jaja, tycker hon var en sjukt peppande och inspirerande tjej! Blev verkligen galet glad när hon öppnade sig så och peppade en, fast man nyss träffats. Så coolt.”

Och avslutningsvis: Hoppas verkligen jag träffar denna människa igen, aldrig träffat nån liknande i hela mitt liv. Vilken glädjespridare! Nu är jag full av inspiration! 😀 “

Texten ovan handlar alltså om undertecknad, och jag kan tveklöst säga att det var de finaste komplimanger jag någonsin fått. Jisses, jag blir ju riktigt rörd…

/ Storkelina – nöjd och glad på födelseda’n (bortsett från den värkande nacken då 🙁 )

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Födelsedag & så’nt

  1. Göran >> Tack snälla 🙂 Nu håller vi tummarna för SSK:s fortsatta framfart! Kram och hälsa familjen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.