Gott & Blandat

Ungersk gulasch

Ungersk gulasch i Jejjes tappning smakade utmärkt!

I går kväll fick jag & Tommie en så’n där härlig spontaninbjudan (man kommer om man har lust/hinner/orkar) till middag på Annelund, och menyn bestod av Ungersk Gulasch, nybakt bröd & en god ost samt sist men inte minst: Frozen cheesecake. Det var Jejje som hade kockat och resultatet var med beröm godkänt 😛 Efter mat och lite tjatter blev det så småningom välbehövlig hemgång – både Tommie & Jejje skulle upp tidigt i morse (kurs & jobb) och Christian skulle ut och ploga. Undertecknad? Jo, jag hade ju bråttom hem till “latsidan” liksom 😉

I morse klev jag upp i riktigt skaplig tid, och det är inte alls likt mig när det är helg och jag inte har några direkta åtaganden. Vaknade dock för att jag hade ont i kroppen, och då är det rackar’ns svårt att somna om…Hursomhelst, det positiva i kråksången är a) att jag redan har hunnit med en massa vettigt samt b) att jag snart kan gå och ta en tupplur med SUPERGOTT samvete 🙂 På återhörande!

/ Storkelina – den lördagslata

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.