Ömer tar tempen

dabbagam;uromastyx ornata; 5 månader

Lille Ömer tyckte att termometern var fiiin och blev mycket besviken när den försvann igen. 😉

I dag var det dags för storstädning av Ömers terrarium, och det enda som lämnades kvar var Ömer själv och hans lilla keramikgrotta. Efter att ha sköljt all inredning i varmt vatten var det till sist dags att stoppa tillbaka “det hela”, och för att förvissa mig om att solplatsen (den stora träbiten) åter hade hamnat på rätt ställe så lade jag dit en termo-meter för kontrollmätning. Ömer tyckte tydligen att den till synes STORA termometern var ett mycket trevligt nytillskott, för han klättrade på den om och om igen. Sött! 🙂

/ Storkelina – ödlematten

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.