Mat, vår & mått

Gryta

Som bekant så har jag varit krasslig några dagar, men aptiten är trots allt på plats så gissa hur skönt det var när jag i afton blev “utslängd” från köket för att i stället lugnt sitta i soffan och bara invänta servering?! Tommie hade planerat middagen på egen hand, så för mig var grönpeppargrytan med strimlad rostbiff, kokt potatis & broccoli en total överraskning. En för hushållet helt ny rätt som visade sig vara både fräsch och god = ett mycket lyckat OCH uppskattat tilltag 😛

Annars så är det minst sagt lugnt med ett halsont som går upp och ner MEN framförallt: Jag hyser gott hopp om att våren nu är nära och det känns SÅ skönt. Solljus och värme gör nämligen sargade små själar utomordentligt gott!!! 🙂

Dagens kuriosa: Giraffens hals är upp till 2,40 meter lång, det vill säga samma mått som takhöjden i en modern lägenhet. Det är en låååång hals det!

/ Storkelina – i en skog långt bort (?) från dig

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.