Friluftssöndag

Triss igen

Catla med kompisarna Smula (måste komma från en JÄTTELIMPA!) & Rocky.

Denna härligt, soliga söndag har nästan uteslutande spenderats utomhus. Medan Tommie & granngossen Christian jobbade i skogen precis intill tomtgränsen så passade jag på att varva glada tillrop med att umgås med ett gäng fyrbenta. Catla och kompisarna Smula & Rocky var mestadels synliga medan kissen Bus mest låg i nå’n gömma och spanade efter möss. Mysigt hade vi det hursomhelst och mååånga koppar kaffe blev det! 😛

Efter uteliv så blidde det först till att knalla in i köket och laga pasta med ädelostsås & knaperstekt bacon, men därefter tog både jag & Tommie oss en välförtjänt eftermiddagslur. Finns det nå’n skönare trötthet än den som infinner sig efter MASSOR av frisk luft?! Jag tror inte det.

Nu är det snart dags att krypa till kojs för att samla krafter inför kommande arbetsvecka, men ha det gott så länge! 🙂

/ Storkelina – friskusen

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.