Onsdag, torsdag & fredag

I onsdags jobbade jag i Stockholm, och därefter var det dags för Svensk Travsports årliga middag med skaldjursplatå och annat gott i en av Solvallas festvåningar. En mycket trevlig afton som kröntes med skjuts alla de 12 milen hem till grinden, tack snälla Göran!

Gårdagen bjöd på årets första jobba-hemifrån-pass utomhus. Jodå, när solen gassade så kunde jag helt enkelt inte motstå frestelsen att släpa ut “kontoret”. Sååå mysigt, och även de fyrbenta visade tydligt hur mycket de uppskattade mitt tilltag 🙂 Hääärligt!

I dag har jag jobbat, städat verandan, promenerat till granngården Annelund med Tommie & Catla samt sist men inte minst: Gosat in mig i soffan och kikat på den animerade filmen Madagaskar III. Ungefär vad man orkade med efter en lååång arbetsvecka, och Tommie ska dessutom upp tidigt för att bege sig till Sala Racing Park i morgon. Vad han ska göra där?! Jo, tillsammans med åtta kollegor ska han ratta runt en bil (gissar att det bara är en i taget som kör ;-).

Skaldjursplatå

Solvallas skaldjursplatå gick inte av för hackor. 😛

Letar myror

Medan matte arbetade så ägnade sig Catla åt att leka myrslok. Jodå, de yrvakna myrorna drog till sig MASSOR av uppmärksamhet.

Veranda

När verandan städades så “slängde” jag ner ett gäng öl i en tunna med texten Kylda Drycker. Gissar dock att de rätt snart blir pissljumna. 🙁

Rallybilen

Här är bilen med stort B, och det är Tommies högst vänliga chef som har sponsrat.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.