Helgkompott

Tommie blir bättre och bättre efter sin incident med den olycksaliga yxan, och DET är förstås vääääldigt skönt. När han tar av sig gipset (snacka om nymodigheter!) för att träna fotleden blir det dock värre, för då gör det uppenbarligen riktigt jä*la ont 🙁 Gissar att min käre make helt enkelt får försöka skynda långsamt – han har ju trots allt både en så kallad öppen fraktur och skadad muskel…

I fredags kväll fick vi oväntat men mycket välkommet besök. Det var Catlas moster Bessies husse (hänger ni fortfarande med?! 😉 ) som svängde förbi med choklad & annat gotter till sjuklingen här hemma. Vilken omtanke och vilken alldeles underbart rar 26-årig gosse 🙂

Utöver ovannämnd gäst så hade vi, som tidigare nämnts, tikarna Sally & Fenja här över fredagen och lördagen. De två var superduktiga, och det blev en hel del lek och nyttig träning för vår lilla Catla. Även Annelunds-vovvarna Rocky & Smula var förbi en sväng med matte Jennifer, och då liknade det rena hunddagiset här hemma. Vad coola kissen Bus tyckte?! Det får bilden nedan beskriva.

/ Storkelina – stolt matte & äkta maka

Yxan

Den sylvassa och vidriga yxan som snart ska begravas…

Benet

Tommies ben, tillfälligt utan gips men med ett rejält bandage. Faktiskt så att man undrar hur det gigantiska såret ska kunna läka där under…

Catla & husse

Tommie med Catla, som tar ett STORT ansvar för sin “vingklippta” husse.

Catla & Johannes

Johannes (Bessies husse) & Catla hade ett ordentligt puss- och kramkalas.

Sally & Fenja

Sally (längst bak) & dottern Fenja var rena och fina när de kom, men efter att ha badat i vår stora och skitiga vattenpöl så var det värre…

Bus gäspar

Gääääsp! Bus tog förstås hundinvasionen med ro.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.