Bröllopsblind kocka

smiley

I går nämnde jag kommande söndags förestående smörgåstårtor, men av olika skäl så stupade dessa redan på planeringsstadiet. Jodå, på menyn hemma hos mamma i helgen hamnar i stället dubbelmarinerad fläskfilé, kall marinerad kycklingfilé, krämig pastasallad med lime & färska örter, en skål med cocktailtomater, baguetter, smör & ost. Velig?! Japp, men förhoppningsvis till det bättre 😛

Någon som såg prinsessan Madeleine gifta sig i lördags? Det är nästan så att jag känner mig som en kuf, för inte helt oväntat så missade jag heeela bröllops-sändningen. Och faktum är att jag inte ens hade koll på den förestående vigseln förrän i fredags kväll… Okej, jag får väl skämmas lite men jag kan faktiskt inte hjälpa det. Utöver en period i samband med kungen & Silvias giftermål 1976 så har jag alltid varit tämligen ointresserad av kungahuset och det TROTS våra fantasiskt söta och behagliga prinsessor. Fy vad usel jag är 🙁

Nu ska jag samla kraft inför morgondagens långa arbetsdag, men på återhörande!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.