Gott & blandat

Hos min arbetsgivare har vi möjlighet att både träna och få massage på arbetstid vilket självfallet är en fantastisk förmån. Om man utnyttjar den vill säga! Själv har jag aldrig gjort det sistnämnda, och det beror naturligtvis på att jag i stället har den stora lyckan att få jobba så mycket hemifrån. Det skulle helt enkelt kännas lite märkligt att träna och gå på massage när jag väl dyker upp på kontoret nere i Stockholm… Hursomhelst, i går var jag i ett brinnande behov av massage MEN hade svårt att komma i från hemmakontoret och gissa vad som hände?! Jo, den fantastiska massören Maria plockade med sig massagebänken och kom hem till mig. Snacka om service! 🙂

En annan trivsam service så här på landet är att komma hem och helt oförhappandes hitta en äggleverans vid grinden. Äggen var förstås rykande färska och “tillverkade” av Annelunds fiiiina Hedemorahöns! Tack snälla!!!

Sommaren får väl i allra högsta grad sägas vara här nu när vi nått mitten av juni och midsommar närmar sig med stormsteg. Att tända brasor och “bada” i skenet av lyktor och stearinljus känns alltså avlägset, men i går blev det ändå ett faktum. Orsaken? Råkallt väder (allt är relativt 😉 ) med STORA, mörka moln och ett längre strömavbrott 🙁 

Massage

Eggs

 Ljus

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.