Planer, stök & så’nt

Midsommarafton närmar sig med stormsteg, men de STORA planerna lyser fortfarande med sin frånvaro 🙁 Eller snarare: Planen är att vara hemma med fyra vovvar, det vill säga Catla + tre lånade = inget man packar in i bilen och går på party med precis (tackar ändå för inbjudan, Jonas & Ngozi!). Hursomhelst, det återstår att se om det blir typ pytt i panna på tu man hand med maken, eller gäster med sill & potatis. Med mig & Tommie kan man aldrig så noga veta! 😉

Annars så känns det stökigt med strejk och annat, och jag hoppas på att kunna ta en semesterdag i morgon. Det skulle vara ruskigt skönt, om inte annat för att få lite mental återhämtning efter anhörigas olyckor och sjukdom…

Nu ska jag koppla av i soffan en stund, sedan återstår det att se om det blir till att ha sovmorgon eller att stiga upp i ottan. Det hänger ju på chefen liksom, men jag hoppas ju förstås att hon ska vara medgörlig (har skickat sms och väntar på svar) 🙂

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.