Midsommarhelg

Det hastigt påkomna midsommarfirandet medförde att detaljer som midsommarstång, små grodorna och blommiga servetter saknades MEN vi hade i alla fall en fantastiskt lyckad eftermiddag/kväll/natt 🙂 Sillunch, grillmiddag, massor av tjatter, krocket och hundmys (de fyra vovvarna skötte sig exemplariskt!) avverkades i en rasande fart och vips så var klockan natti natti…

I morse blev det först till att städa av, och sedan var det tid att gå och mata katter & höns på granngården. Sedermera följde en lång och härlig promenad med svägerskan Jenny, Catla samt lånetrion Bessie-Rocky-Smula. Mycket uppfriskande!

Nu? Har precis ätit av resterna från gårdagens middag och ska ägna resten av kvällen åt soffaktiviteter 😉

Sillunch

Från vänster har vi Sebbe, mamma,brorsan Åke, Jenny & Tommie (med ryggen mot kameran…).

Sillunch2

Och här får vi se att Tommie har en framsida också!

Blommor

Jenny såg till att ställa blommor på bordet, för det hade somliga missat.

Smula

Jenny & Sebbe borstade på STORA tiken Smula.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.