Julisöndag

Headache photo headache-pain-ache-headache-smiley-.gif

Gårdagen var riktigt skaplig, men i morse så vaknade jag återigen med en vidrig värk i bröstrygg, nacke & huvud. Smärtorna har suttit i heeela dagen/kvällen och jag börjar bli skapligt less 🙁 Ska bli så skönt att så småningom få komma i väg på ny röntgen och kanske få nya mediciner, för det här duger definitivt inte! Och att kräva att mitt underbara nyponpulver ska “greja mig” på egen hand är väl lite väl mycket begärt…

Annars så fortgår förberedelserna inför Tommies kommande partaj (“bara” fyra veckor kvar nu 😉 ) = jag tar itu med småsak efter småsak. Såå otroligt skönt att jag är så mästerlig på att planera, för annars skulle jag aldrig få i hop det hela med hälsan i behåll.

Ha det gott och natti natti!

/ Storkelina (som nu ska ropa in finkissen Bus)

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.