Storstad & rödfärg

Arbete

En djupt koncentrerad Tommie i arbete.

I förmiddags åkte jag & Tommie de cirka 5½ milen ner till Uppsala, och vilka hittade vi där om inte våra 400 meter-bort-grannar från Annelund. Utöver shopping av färg, virke och ett stycke iPhone så bjöd storstadsvistelsen därmed även på en oväntad lunchdejt med Christian & Jejje. Mycket trevligt! 🙂

Väl hemma så blidde det en snabbfika, men inte långt därefter så inledde Tommie arbetet med att måla om huset. Det sistnämnda ska för övrigt inte bara få en uppfräschning av rödfärgen, utan tanken är att knutar och fönsterfoder ska skifta från svart till vitt (vi byter helt enkelt ut dem, för att måla om från mörkt till ljust blir alltför tidsödande). Hoppas och tror i alla fall att det ska pigga upp, för vår hydda har liksom sett lite murrig ut…

I detta nu är det soffmys som gäller, men i morgon fortsätter vi förstås med måleriarbetet och det ser jag faktiskt fram emot. Okej, inte för att det är så himla kul då utan mest för att jag längtar tills det är klart. Förstås! 😉

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Storstad & rödfärg

  1. Det verkar alltid hända mycket i ditt liv…
    Du ska möjligtvis inte till Sthlm i slutet av nästa vecka? Det ska nämligen jag…
    Hör av dej så kanske vi kan träffas

  2. Jenny >> Är inte så snabb, men NU såg jag din kommentar 🙂 Inget Stockholm för mig dock – maken fyller 40 på fredag och schemat är fullspäckat… Du då? Hoppas att du ska göra nå’t trevligt när du besöker vår kungliga hufvudstad?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.