Festen är över

presenter

Delar av presentskörden övervakas här av kissen Bus.

Gårdagens fest för Tommie blev mycket lyckad (tycker jag alltså 😉 ) och vi var 39 människosjälar av varierande storlek som åt, drack och skrålade tillsammans. Tyvärr tog jag själv inte ett enda ynkligt foto (hoppas så småningom på bidrag från “kameramännen” Jonas & Stolle), men jag kan i alla fall berätta vad vi fick i oss. På den egenhändigt komponerade och tillagade menyn fanns följande:

Citron- & örtmarinerade kycklingspett

Chili- & honungsmarinerad fläskfilé

Hemlagad potatissallad med grekisk touch

Basilikacrème med lime & parmesan

Lök- & brieostpaj

Trattkantarellpaj

Ost, lök- & baconpaj

Hemlagad färskost med pepparrot

Hemlagad färskost med vitlök

Hemlagad färskost med örter

Smör & bröd

Öl/vin/läsk/vatten

Frozen halloncheesecake & kaffe avec

Ett varmt tack till alla som på olika sätt hjälpte till att få feststöket att flyta på, men i synnerhet till Jejje & Christian som bidragit med SÅ mycket den senaste veckan. Härligt att ha så’na vänner! 🙂

Nu ska jag gosa lite extra med Bus & Catla, som funnit husse & matte rejält trista på sistone 🙁 Bus tyckte så illa om partajandet och alla gäster så att hon stannade ute hela natten och långt in på dagen (har aldrig hänt tidigare) och Catla föredrar heeelt klart att åter vara medelpunkten. Mina fiiiina sötingar!

/ Storkelina – festfixaren

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Festen är över

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.