Miniturné & kräftgott

Cray fish

Dukningen har påbörjats.

I dag blidde det en liten regionsturné = jag, Tommie & mamma åkte till såväl Våla som  Söderfors & Tierp. I Söderfors så besökte vi den lokala handelsträdgården samt kikade på de gamla vallonbruken medan Tierp innebar shopping och lunch. Mycket trevligt, men efteråt var vi ett gäng rejält trötta själar som tog oss varsin tupplur.

Under kvällen blidde det kräftor, rostat bröd, ostar & kex samt ett glas vitt och det smakade utomordentligt bra 😛 Tänk hur olika det kan vara med just kräftor, i bland är de ju faktiskt inte alls särskilt lustiga…

Nu ska det kopplas av en smula, så ha det fint så länge! Det sistnämnda gäller framför allt världens bästa födelsedagsbarn, nämligen allas vår Stolle.

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.