Tre sköna dagar

Fredag:

Inledde med fyra timmars förvärvsarbete, som sedermera följdes av besök av Katarina & Catlas bostonkompis Glenn. Så småningom kom även Jejje förbi och stannade över ett par varma mackor tillsammans med mig & Tommie. Sedan? Sänggång före kl 20 (utan Jejje då! 😉 ), och DET var superskönt.

Lördag:

Uppstigning till strömavbrott (det var mörkt här…) kl 06.15. Det blidde således morgontoalett till skenet av värmeljus och NOLL kaffe innan det var dags för avfärd till Jälla Ridhus i Uppsala. Vad som hände där? Jo, jag var med och “coachade” Katarina & bostonkillen Glenn till stordåd i deras utställningsdebut. Okej, det var väl inte sådär rackarn’s mycket min förtjänst, men ändå 🙂

Under kvällen så blev det mat, ost & kex samt en riktigt bra hyrfilm (Django) på tu man hand med maken. Myyys!

Söndag:

Redan i morse så sprattlade (eller kanske snarare rullade) Tommie ner till Uppsala för en timmes badminton med/mot Christian. Så småningom så slog även jag upp mina bruna och tog itu med allehanda göromål ute på tomten. Bland annat så placerade jag ut ljung lite här och där = finfint. Nu? Alldeles jättestrax natti natti.

Hakstöd

Rocky hittade ett nytt hakstöd när han tittade förbi i fredags.

Sussar

Bus älskar sin plats ovanför torktumlaren – det blir ju sååå varmt och gott.

Top Boston's Just a Kiss

Efter sin ringpremiär med matte Katarina så pustade fine Glenn (eg.Top Boston’s Just a Kiss) ut i husse Viktors knä.

Tommie

Tommie jobbade vidare med att säkra tomten mot framtida rymningsförsök (Catla är en riktig utbrytardrottning…).

Promenad

Allra finaste Catla på promenad med matte.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.