Apor & så’nt

Denna fina trio har jag i MIN soffa.

Den som väntar på nå’t gott väntar aldrig (?) för länge, så håll ut: Snart ska jag ta reda på och berätta allt om den Japanska snöapan (macaca fuscata). Spännande? Ja, jag tror ju det 🙂

Annars så konstaterar jag att denna dag inte har varit någon av mina bättre, men i sanningens namn så har jag ju även haft betydligt sämre. Alltså så försöker jag fokusera på de positiva bitarna och låter “resten” vila till en annan dag. Behöver dock helt klart ladda om batterierna och det ska jag också göra tillsammans med Tommie, Bus, Catla & gänget. Det finns verkligen INGET som slår hemmets lugna vrå!

små hjärtan

/ Storkelina – för dagen en smula trött

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.