Höstfavorit!

Blöjtårta

Sommaren 2012 ägnade jag en hel natt åt att rulla och arrangera de 88 blöjorna till denna tårta, och bästa Cicci hjälpte sedan till att dekorera. 🙂

Då och då går jag in och kollar lite på statistiken för denna blogg, och det som intresserar mig mest är vilka sökord som använts av dem som kommit hit via Google. Som jag redan tidigare har berättat så brukar ord/begrepp som “Finlands nationaldag”, “midsommarstång” och “sperma jejje” (!) vara sökfavoriter MEN lite oväntat så har vi denna höst också en liten bubblare i form av “blöjtårta”. Hm, betyder det månne att det har varit ett extra gott rulla-runt-i-sänghalmen-år i år?! 😉

/ Storkelina – med ordning på orden

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.