Helgnytt & gammal skåpmat

Middag

Christian & Tommie väntar på att hugga in på förrätten. Taklampan släcktes och mysbelysningen kickade i gång så snart bilden var tagen. 😉

Denna oktoberhelg har verkligen varit helt fantastisk, och vad kunde väl då passa bättre än att grilla och ha det gott?! Grannpojken Christian var gräsänkling och bjöds in till slitsamt arbete på tomten (tack!), mat & ett TV-spelsmaraton = mycket trevligt! 🙂

I dag var vi egentligen bortbjudna på middag, men då denna blev inställd så är det nu annat på agendan. För Tommies del så är det i detta nu fotbollsmatchen mellan Leeds och Birmingham som gäller, och själv så ska jag förkovra mig i matematikens förunderliga värld. Innan dess vill jag dock dela med mig av en dikt jag skrev som 11-åring. Jisses, jag måste ju ha varit fullkomligt nattsvart i sinnet MEN jag tycker ändå om den:

dikt;helena storck;1981

/ Storkelina – en poet (?) i kockartagen

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.