Bortom all kontroll

Frotte

Sitter här och blir nästan lite full i skratt över hur naiv jag kan vara emellanåt. Det är flera stycken som har frågat om jag har koll på allt inför julen, och om “julstressen” har infunnit sig än. Vad jag har svarat? Jodå, lite lätt kaxigt så har jag sagt att det är huuur lugnt som helst för att jag har så otroligt lite att fixa (inget julfirande hemma, inga egna barn osv). Haha, lustigt hur det kan vara för NU har jag ju kommit på att jag/vi faktiskt har massor att ordna med. Och att även om julafton ska firas hos finaste familjen Daniel, Maria & Alicia så vill vi ju ha liiite julmat här hemma också. Stackars Tommie, han har det inte lätt med en så’n virrpanna till fru 😉

Årets julklappar från arbetsgivarna var verkligen fantastiskt fina och precis i min smak 🙂 Tommie fick helt underbara handdukar (kräver dock nytt badrum pronto för att komma till sin rätt…), och även jag fick några riktiga finklappar (avslöjar inte innehållet av hänsyn till eventuella tålmodigt väntande kollegor). Det är i alla fall himla kul när det blir så otroligt lyckat, och jag vill därför rikta ett STORT och varmt tack till de kompetenta klappväljarna på såväl Svensk Travsport som Expresservice.

Sist men inte minst: Det som glädjer mig allra mest inför julen är att min älskade mamma, som dessvärre blev riktigt dålig för någon vecka sedan, förväntas skrivas ut från sjukhuset och kan fira julen med barn och barnbarn. Underbart skönt!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.