Finfin helg

I fredags kom den hårdpluggande granntösen Jejje förbi för ett välbehövligt avbrott i studier-städning-väggmålning. Mycket trevligt, och vi råkade till och med ha en Guinness att bjuda på (jag & Tommie fick nöja oss med varsin Kilkenny 😉 ).

Lördagens huvudattraktion var allra finaste Alicias dop i Östervåla Kyrka. Vi bjöds således på en jättefin ceremoni med en helt fantastisk präst och en härlig fikastund. Det var verkligen en ära att få vara på plats!

Annars har helgen varit lugn och skön, det vill säga om man bortser från att vår rovfågelvän åter var här och suktade efter ankorna. Denna gång var de sistnämnda instängda i sin utegård, men vår oblyga gäst rör sig nu helt obekymrat även bland hus/uthus 🙁

Sist men inte minst, jag som är en urusel shoppare har i dag kommit loss ordentligt och handlat kurslitteratur för flera tusen kronor. Känns lite coolt på nå’t vis 🙂

Några bilder från lördagen följer:

Alicia

Lilla Alicia tyckte att det var helt okej med dopceremoni.

Tommie & Helena

Tommie brukar hävda att barndop/dopfika är bland det tråkigaste som finns, men av den här bilden att döma så vet han inte vad han talar om.

Maria & Alicia

Hej då! Nu får ni lov att gå hem, för jag är JÄTTETRÖTT.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.