Koffein & så’nt

Kaffe

Uppstigning, morgonkaffe, externredovisning, påtår, tretår, lunch, efter-lunch-kaffe, ledarskap och organisation, påtår, tretår, hundpromenad, efter-promenaden-kaffe osv osv. Jisses, snart blir det till att lägga in mig på behandlingshem för koffeinmissbrukare… 😉

Annars så konstaterar jag att jag efter snart 14 år med kronisk värk i vad jag kallar ryggslutet/”rumpryggen” (egentligen bäckenets sacroiliaca-leder) har fått veta att just nämnda leder är vätskefyllda till följd av inflammationer. Det sistnämnda går ofta att behandla med gott resultat så jag kommer framöver att “gå på” medicinen salazopyrin, vilken förhoppningsvis inte bara har en massa besvärliga biverkningar utan även kommer att göra MASSOR av gott 🙂 Resultaten kan dock låta vänta på sig några månader, och under tiden blir det till att ta blodprover var 14:e dag för att kolla så att kroppen klarar av de välgörande (hoppas jag!) gifterna. En rackar’ns tur att jag äääntligen har kommit över svunna tiders nålskräck.

Nä, nu får det räcka med rast = tillbaka till kurslitteraturen. Ha det gott!

/ Storkelina

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.