Smörgåstårta på gång

Det här med att jag är student är förmodligen något jag kommer att fortsätta att tjata om, åtminstone till dess att jag riktigt kan förlika mig med att vara just det: Student, studerande. Att vid min aktningsvärda ålder plötsligt få erbjudande om en alldeles egen studentlya (wow…) och erhålla studentrabatter känns minst sagt märkligt. Inte dåligt, inte alls. Bara skumt. Hursomhelst, på lördag så ska jag & Tommie åka ner till mamma och äta lite hemlagad smörgåstårta och för att inte bli alltför insnöad på “samma gamla vanliga” så kollade jag lite nya recept för att finna inspiration. Gissa om jag blev full i skratt när jag hittade den så kallade studenttårtan för mager kassa?! Dessvärre så blev jag inte det minsta sugen, för jag känner inte alls att den riktar sig till mig 🙁 Hm, kanske är det så att kassan inte är tillräckligt skral?! 😉

/ Storkelina

bild 1 (9)

student2

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.