Hemlagat & så’nt

Jag har länge tjatat om att göra smörgåstårta (fyra år sedan sist, dvs till 40-årsdagen), men det har liksom inte blivit något riktigt bra tillfälle. Nu såg jag dock till att själv skapa tillfället = bjöd hem mig, Tommie samt brorsan med familj till mamsen för ett försenat födelsedagsfirande. Ett mycket bra tilltag om jag får säga det själv 😛

När vi ändå hade masat oss ner till Stockholm så passade vi på att stanna kvar över natten (tack för lånet av ditt rum, bästa Sebbe!), och när vi ändå var där så testade vi ett av Sumpans lite halvnya ställen = The Public. Tillsammans med Jonas, Ngozi & min kollega Janne så fick vi alltså avnjuta några öl  i en helt fantastisk miljö. Tack för sällskapet, ni spontana 🙂
Nu blir det snart natti natti, för i morgon ska jag upp tidigt och plugga en massa. Min “studiesöndag” fick liksom lite annat innehåll än det tilltänkta. Så det kan bli 😉
smörgåstårta

Så här såg min smörgåstårta ut från sidan, och…

smörgåstårta

… här är den sedd uppifrån.

Bakelse

Min brorson Sebbe gillar inte lax och skaldjur, så i stället fick han en specialare med påläggsfavoriterna rökt skinka + grevéost + gurka. Även kladdet emellan bestod av grevé, fast då riven och i krämform.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.