Guld till mig!

Guldstjärna

Idag fick jag tillbaka min första tenta (en hemtentamen), och detta med alldeles utmärkt resultat och fin kritik. Det känns såå bra att vara tillbaka i gammal god studieform, så jag dristar mig till att förära mig själv med en guldstjärna 🙂

Häromdagen när jag & Tommie satt i bilen och diskuterade världshändelser (utvecklingen i Ukraina, Pol Pots massavrättningar på 70-talet osv) så slogs jag av tanken på hur glad jag är över att vi kan föra dylika diskussioner. Och hur trevligt det är att umgås med vänner/familj/kollegor som hänger med i de viktiga samhällsfrågorna och kan dryfta liiite annat än val av nagellack, blöjbyten eller sig själva. Okej, det är naturligtvis inget fel att prata om de sistnämnda sakerna heller MEN det blir ganska torftigt i längden… Det är helt enkelt kul med människor som tänker, och det även om inte alla tycker och tänker som undertecknad.

Nu ska jag koppla av med en trivial och inte så tankekrävande såpa (jag gillar ju som bekant kontraster), så ha det gott tills nästa gång vi hörs.

/ Storkelina – såpafilosofen

2 svar på ”Guld till mig!

  1. Hej
    Länge sedan jag kommenterade något :). Härligt att höra att det går bra för dej.
    Och sen att ni kan diskutera väsentliga saker. Mycket bra.
    Det är för mycke nonsens nu för tiden……
    Ha de bäst
    Göran

  2. Göran >> Nonsens var verkligen rätta ordet! Kram på dig och hälsa de dina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *