Mörker & ljus

Gräddnos

Nöjd grannvovve ligger i sin bädd och slickar i sig grädde.

Emellanåt så känner jag att det verkar så ruskigt okänsligt att skriva om mer eller mindre glättiga saker här när det händer så fruktansvärt tråkiga saker runt omkring. Samtidigt så vill jag inte basunera ut precis allt i ett forum som detta, och framför allt inte när det rör sig om andra människors angelägenheter. Jag konstaterar dock ännu en gång att jag förbannar dessa sa*ans sjukdomar, och att jag lider något oerhört med alla nära och kära som drabbas. Jag tänker såå mycket på er…

De tråkiga nyheter som nådde mig i fredags lade till stor del sordin på stämningen denna helg, men jag & Tommie har även haft det lite bra. Vi blev till exempel bjudna på en härlig Taco-kväll på Annelund, och så har vi fått en massa välgörande sol. Och, sist men inte minst, så har vi alltid varandra och det är tveklöst min största glädje i livet.

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Mörker & ljus

  1. Chivas är inte heller så glad, men gör sitt bästa för att liva upp situationen

  2. Kerstin >> Kan tänka mig det, våra fyrbenta tycks ju ha det där sjätte sinnet… STOR kram till dig och de dina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.