Helgresumé

Vickans bild

Min egen kamera kom inte fram på hela kvällen, så jag tar mig friheten att sno gästande Vickans bild. Här var det vovve, ankor & gummistövlar!

Fredagens Texas No Bean Chili blev oerhört lyckad, så nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och skriva ner receptet (originalet har ju i vanlig ordning modifierats 😛 ). Och då ska jag även försöka komma i håg att skicka det till er som bad om det förra gången det begav sig!

Lördagen bjöd på matlagning följt av gästerna David & Vickans ankomst. Det blidde sedermera en massa prat, en trerättersmiddag i lååångsam takt och så småningom lite välbehövlig sömn. Mycket trevligt 🙂

I morse var det uppstigning i ottan (åtminstone i förhållande till när vi gick och lade oss 😉 ), och så småningom frukost med våra besökare. Sedan? Jo, det ska erkännas att sängen såg ruskigt inbjudande ut när David & Vickan åter styrde kosan mot Uppsala. En härlig slapparsöndag med andra ord.

I afton blir det soffmys och så småningom en liten promenad med Catla, men därefter pockar bingen åter på uppmärksamhet och det ska  den förstås få…

/ Storkelina

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”Helgresumé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.