Mat, yxa & studier

Kardemummagumman;het kycklinggryta med curry & chili

Denna bild är från www.kardemummagumman.se

I afton tänker jag testa ett nytt recept, nämligen Het kycklinggryta med Curry & Chili (hittades HÄR )Ska bli mycket spännande att se om det blir till att följa originalreceptet rakt av, eller om jag som så ofta modifierar efter eget tycke och smak. Gillar i alla fall rättens färger, fast själv lär jag få byta ut paprikan mot tomat (för att blidka maken tänker jag 😉 ).

Apropå Tommie (maken alltså 🙂 ) så fick jag kalla kårar när jag i förmiddags kom ut på tomten. Okej, att han hade kört en vända med motorsågen hade jag faktiskt stått ut med MEN när jag såg honom stå och slipa yxan mådde jag närmast dåligt. Minnena från den 18 maj förra året, då Tommie högg av vadbenet med sin nyslipade yxa, har helt klart satt sina spår 🙁 Ju mer jag tänker på det så inser jag dock att han hade en jäkla tur den gången, för med lite större otur så hade han ju faktiskt kunnat förstört tillräckligt för att mista benet… Hu, hemska tanke!

Nu är det färdigbloggat för i dag (trooor jag), för nu är det studier som gäller. Har en examination via nätet nästa vecka, och med tanke på att jag har lovat att förvärvsarbeta både måndag och tisdag så börjar tiden kännas knapp. Ha det fint så länge 🙂

/ Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *