Blandkompott

tussilago

Efter en sömnlös natt och med värkande kropp så var gårdagen mestadels bedrövlig, men liiite trevligt hade jag i alla fall. Lunchen intogs till exempel med ett helt gäng fina kollegor, och det var ju inte fel även om maten var sådär. Apropå mat så måste jag förresten ge söndagens kycklinggryta med curry & chili lite upprättelse – den var inte alls så pjåkig när smakerna hade fått sätta sig 😛

I morgon är det dags för den första examinationen i kursen Marknadsföring A, och jag hoppas förstås att jag har förberett mig tillräckligt. Annars händer det inte särskilt mycket för närvarande (skönt!) men jag hoppas att mamma, brorsan Åke med familj & bonusbrorsonen Danne kommer hit på påskafton. Det skulle vara utomordentligt trevligt, och dessutom så ska det ju blir finväder (peppar, peppar) 🙂

Nu ska jag försöka sussa lite inför morgondagens bravader, så ha det gott!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.