Jobb, krattattack & så’nt

Denna långfredag har bjudit på massor av aktiviteter. Själv så har jag främst förberett morgondagens påskbuffé som ska avnjutas med mamma, brorsan Åke med familj & bonusbrorsonen Danne och jag fick verkligen jättemycket gjort 🙂 Tommie har också varit superduktig och, tillsammans med nämnd Danne, bland annat satt in ett fönster i ankhuset. Då vi planerar att bygga ut huset (vårt alltså och förhoppningsvis redan i sommar) så tyckte Danne även att det var smart att börja förbereda inför det, så fram kom motorsågen och ett gäng träd miste livet… 😉 STORT och varmt tack för all din hjälp, Danne!

Under kvällskvisten så har det röjts lite på tomten, och detta innebar bland annat att jag attackerades av en kratta (!) 🙁 Det var andra gången jag trampade på denna förbaskade metallkratta (dold under en massa löv), och denna gång fick jag en rejäl snyting av dess skaft som anföll med full kraft… Jäklar vad jag skrek – jag trodde ju minst att näsbenet hade gått av! Dessbättre var det ingen större fara, men jag trooor allt att jag fick en liiiten bula vid ena ögonbrynet. Lite småcharmigt faktiskt, för en så’n bulrackare hag jar inte haft sedan barnsben.

Efter att Tommie hade räddat sin gråtande Storkelina (jag blev ju rädd liksom) efter krattattacken så gled grannarna Christian & Jejje förbi på en snabbtitt. Nu? Soffläge med Tommie, Bus & Catla och snart blir det att krypa till kojs. Det har varit en lååång fredag, och vi har uträttat massor och är sådär lagom trötta. Natti natti!

Sebbes kyckling

Brorsonen Sebbes kycklingfavorit har förberetts och ligger i marinad inför morgondagen.

Danne & Tommie

Danne (till vänster) och Tommie förbereder en trädattack.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.