Krig, Bus & arbete

Bus ligger och myser på sin nya “solsäng”.

Efter den senaste tidens krig mot ett envist och symptomgivande diskbråck så var det i dag dags för förvärvsarbete i Hästsportens Hus. På ett sätt mycket trevligt, men dessvärre så var kroppen inte alls så fräsch som jag hade tänkt mig = hemfärd redan vid lunchtid 🙁 Bara att komma igen och hoppas på bättre tur nästa vecka!

Vi har nu haft ödlan Ömer med tillhörande terrarium i 1 år och 8 månader, och fram tills i fredags hade kissen Bus hoppat upp på terrariet NOLL gånger. Efter fredagens premiärbesök på Ömers enkla boning så har det dock blivit ett rejält antal efterföljande för jodå, den varma och sköna lysrampen är ju heeelt underbar att ligga på. Enligt Bus alltså. 😉

På fredag räknar vi med (inte så värst mycket jag då…) att ta de första spadtagen för grunden till den blivande tillbyggnaden. Själv saknar jag ju tyvärr den fysiska förmågan att bidra till arbetet, men jag ska i alla fall försöka se till att de grävande grabbarna får lite mat & dryck. Spännande, på alla punkter 😛

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”Krig, Bus & arbete

  1. Hej! Stackars dig! Det låter som du har riktigt ont. Jag har en spännande resa på gång i september som involverar ett antal djur och en övernattning i närheten av dig. Skulle vara kul om vi kunde ses! Skulle behöva låna/hyra en box eller något liknande (hage, kan ta med staket själv) också 🙂 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.