Väderomslag & så’nt

Jag har aldrig sett min finaste Bus så rädd som igår eftermiddag, då bygden drabbades av den häftigaste hagelstorm jag kan minnas. Själv trodde jag först att någon kastade stora stenar på huset, och vad Bus trodde kan jag ju förstås bara spekulera i. Att hon kom springande in i huset i absolut toppfart, för att sedermera kasta sig in under sängen och ligga och trycka i timmar, vet jag dock alldeles säkert. Jisses så rädd hon måste ha varit 🙁

Som kontrast till gårdagens oväder (jo, det åskade också…) så har denna tisdag enkom bjudit på strålande solsken. Och trots att tiden fram till kl 14 spenderades med a) sovmorgon och b) förvärvsarbete hemma från stugan så hann jag få fullt tillräckligt av både svett och värme. Sommar kallas det visst 😉

Nu ska jag ägna kvällen åt att bli av med rådande huvudvärk (vätskebrist?) och samla kraft inför morgondagens jobb. Ha det gott så länge!

/ Storkelina

Promenad1

En vy från eftermiddagens promenad.

Annelund

På denna bild skymtar den ofta omskrivna granngården Annelund.

Rakan

Den här raksträckan känns oändlig när man är både trött och varm…

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.