Gästarbetare & så’nt

Vårt hem och vår tomt har i dessa tillbyggnadstider frekventa besök av diverse gästarbetare, och då handlar det först och främst om Danne som är så snäll och hjälpsam att man nästan skäms. Jag vet faktiskt inte hur vi ska kunna tacka honom…

Själv gör jag av naturliga skäl, det vill säga på grund av fysiska tillkortakommanden, inte alltför många byggarknop MEN jag gör i alla fall mitt bästa vid spisen. I dag blidde det köttfärsbiffar i rosépepparsås & råstekt potatis, och det funkade helt klart 😛

Nu ska jag strax krypa till kojs, men först ett STORT och varmt tack till alla våra hjälpsamma familjemedlemmar & vänner, ni är guld värda! Och sist men inte minst, Tommie är min allra bästa varje-dag-hjälte 🙂

Borrligan

Jejje kör en handpåläggning medan Danne & Tommie kör jordborr.

Jejje & Rocky

Jejje & Rocky, våra grannbusar.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.