Tillbaka till allvaret

student

Jaha, då var sommarlovet (som mest har bestått av jobb & sjukskrivning…) över och det är åter dags att ta tag i studierna. Jag ska inte säga att jag har längtat precis, men i detta nu så känns det faktiskt riktigt bra 🙂

Annars så har helgen på det stora hela varit byggledig, och det var välbehövligt både för mig & Tommie. Det kändes som att det var en hel evighet sedan som vi bara satt i soffan och hade det gott, men nu är batterierna åter laddade och vi har våta drömmar (eller nå’t 😉 ) om ytterpanel som snart ska upp och målas röd. Det ska bli rejält skönt att få hela “skalet” på plats, för då behöver man inte känna sig så stressad över det något nyckfulla vädret…

Nu ska undertecknad snart samla ihop flocken (nä, inte ödla & ankor) och krypa till kojs, men ha det fint tills vi hörs igen. Kram!

/ Storkelina

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.