Onsdagsläget

höst

Vacker natur i höstskrud.

Efter alltför mycket stillasittande behövde ryggen komma ut och röra på sig, så jag plockade med mig både den & Catla för en långpromenad i det underbara höstvädret. Oerhört välgörande, och sannolikt en helt nödvändig uppladdning inför morgondagens åka-ner-till-Stockholm-för-att-jobba-maraton 🙂

Annars så sitter jag i detta nu och väntar på Tommie, som har varit nere i Uppsala för ännu ett besök hos arbetsterapeuten på Akademiska sjukhuset. Ytterligare 2½ veckors sjukskrivning väntar, men sedan ska Mäster T förhoppningsvis vara fit for fight igen – jippie!

/ Storkelina – med hopp om framtiden men fortfarande utan vatten 🙁

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.