Onsdagskompott

Denna onsdag har jag varvat studier med en gnutta förvärvsarbete (hemifrån), men mest av allt har jag faktiskt bara njutit av omgivningarna. Inte tokigt alls!

Gårdagskvällen spenderade jag mestadels med en lur i handen och detta bland annat i form av ett 90 minuter långt samtal med världens klokaste människa, tillika min/vår vän, släkting & veterinär, Eva Hertil. Om alla hade hennes förmåga att anamma det etiska perspektivet, både vad gäller människor och djur, så skulle alla levande varelser må såå mycket bättre. Åh vad jag beundrar denna människa, och åh som jag försöker suga åt mig av hennes klokskap.

Ett par bilder från idag följer nedan:

myskanka

Myskankan David, en av sex.

höstmörker

Vy från eftermiddagens promenad i höstmörkret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *