Härlig vinterhelg

De senaste dagarna har mestadels varit lugna och sköna, men igår kväll var grannarna Christian & Jejje förbi och livade upp stämningen med en liten spel- och bubbelkväll (bubbel i glas alltså, bubbelkoppen låter fortfarande vänta på sig 😉 ). Det blidde således spelet Alias, sedvanligt UNO och pilkastning – mycket trevligt! Vi började dessutom smida lite framtida resplaner, och så’nt är ju alltid inspirerande 🙂

Idag har det varit underbart väder med massor av sol och utevistelse. Danne, lilla Alicia & ryssen (egentligen Alexey, men det säger vi aldrig…) var förbi på en snabbvisit, vilket som alltid var trevligt. Annars? Jag & Tommie har, precis som varje söndag, njutit av det härliga faktum att vi inte behöver åka tillbaka till storstaden såsom vi gjorde innan vi blev permanentboende här uppe. Såå skönt!

Några bilder från dagens uteliv följer, och för att blidka min fina kollega Gunilla så kör jag Bus-tema:

svans1

Längst bort i bild har vi kissen Bus, som vill visa att hon är minst lika duktig som en hund på att komma på inkallning.

svans2x

I full galopp och med ubbburrad svans…

 

svans3x

… kom hon till sin stolta matte.

 

solbus2

När det hade sprungits klart var det dags att njuta solen, och Bus var förstås mycket tacksam över att husse hade plockat fram “utemöblerna” (rester från bygget).

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”Härlig vinterhelg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.